maanantai 13. syyskuuta 2021

Rotutietoisuus ja rotuerojen peittely on pyritty kirjaamaan niin että sitä voidaan oikein syyttäjien harkinnalla venyttää kuin vain kommarisyyttäjärunkkari voi mielikuvituksellisella "penispumpulla", saamatta aikaan muuta kuin kusta ja paskaa, vastoin todellisuutta

Seppo Lehto Suomen tunnetuin maahanmuuton ja islamisaation vastustaja aluevaaliehdokas 2022 kuva 10.9.2021 


Rotutietoisuus ja rotuerojen peittely on pyritty kirjaamaan niin että sitä voidaan oikein syyttäjien harkinnalla venyttää kuin vain kommarisyyttäjärunkkari voi mielikuvituksellisella "penispumpulla", saamatta aikaan muuta kuin kusta ja paskaa, vastoin todellisuutta.  

Kun totuus kirpaisee, siitä on kyse.

Rhodesia oli ennen Afrikan rikkaimpia: Sisältäen sen että neekeritkin (Kaikki neekerithän eivät ole mustia) mukaanlukien bantupygmit olivat lukutaitoisia, heidän terveydenhuoltonsa kunnossa. 

Kun Ian Smithin valkoinen hallinto painostettiin pois, niin alkoi alamäki ja ulkomainen ruoka-avun tarve. Ihmisoikeudet, koululaitos ja terveydenhuolto ajettiin alas. Alkoi Mugaben pitkä terrori niin valkoisia kuin neekereitäkin kohtaan. Suomi osallistui ja osallistuu edelleen moisen kusetuksen jatkamiseen.

Sama juttu E-Afrikassa. Valkoisen hallinnon viimeinen työ oli hävittää ydinaseet jottei neekerivaltio pääsisi niillä pullistelemaan. Kiitämme.


Seppo Lehto historioitsija aluevaaliehdokas, eduskuntavaaliehdokas 2023

https://Kulttuurihistorioitsija.blogspot.com

https://Aluevaaliehdokas-Tampere.blogpot.com 

---------------------

Viite: 

https://www.partisaani.com/news/homeland/2021/09/13/kansallisen-kivaariyhdistyksen-puheenjohtaja-syytteessa-kiihottamisesta-kansanryhmaa-vastaan/

Syyttäjän mukaan Kurkon julkaisemat faktapitoiset kirjoitukset loukkaavat afrikkalaisten ihmisarvoa. Kurko on kirjoittanut kivääriyhdistyksen sivuilla roduilla olevan merkittäviä eroja.

”Impulsiivisuus ja silmitön väkivallan käyttö on tyypillistä mustalle rodulle, josta on runsaasti näyttöä USA:sta ja Britanniasta”, Kurko kirjoitti.

Kirjoituksen mukaan musta väestö ei ole kyennyt eikä koskaan kykene ”käyttämään tehokkaasti suotuisaa lämmintä ilmastoa kasvattaakseen edes tarvitsemansa viljan ja ravinnon itselleen sekä karjalle”.

Syyttäjä ei väitä kirjoitusten olevan valheellisia. Sen sijaan syyttäjän mukaan ne ovat ristiriidassa lain kanssa jostain syystä.

Kurko myöntää kirjoittaneensa tekstin mutta kiistää syyllistyneensä rikokseen.

Lähde: HS

------------

https://support-soldiers-of-odin.blogspot.com/

-------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti