maanantai 28. joulukuuta 2020

Maamme soldiers of Odin tahot,levittäkää sanaa: Ääntenkeskitys kuntavaaleissa Tampereella Seppo Lehdolle 2021 Tampereen kuntavaaleissa

Maamme soldiers of Odin tahot,levittäkää sanaa: Ääntenkeskitys kuntavaaleissa Tampereella Seppo Lehdolle 2021 Tampereen kuntavaaleissa

https://Sitoutumaton-Kuntavaaliehdokas-2021.blogspot.com

Varmasti matu- ja islaminvaasion vastainen kuntavaaliehdokas Tampereelta kuntavaaliehdokas Lehto Seppo yhteisellä asialla odottaa tukeanne!

https://Tampereen-kuntavaaleissa-2021.blogspot.com

----------

Tampereen persuissa ei ole kuntavaaleissa yhtäkään yhtä osaavaa tietävää kuin Seppo Lehto, vain ulkokultaisia ryssäläisten demari- ja kokoomusviherkomuvittujen imuttajia. Siksi Seppo Lehto valtuustoon omalta valitsijayhdistyslistaltaan tuellanne.

Jussi Halla-aho puhui jouluvideollaan 23.12.2020 Jeesuksesta ja ulkokultaisista. No niistä Tampereen persutkin koostuvat, toimillaan missä Seppo Lehto muuttui "samarilaiseksi" juutalaisjoukossa. No "laupiashan" Seppo Lehtokin on ;) toisin kuin ulkokultaiset piirijohtajat ja persujen hallitus, missä ehdokkaiksi kelpaa matuinvaasion edustajat, nippanappaeläkeläiset, joilta hyvä jos kahvin kaato onnistuu munimatta housuilleen.  ;) No ;) näillä mennään iloiten "Allah Akkubar" ;) tapaan:

-------

https://support-soldiers-of-odin.blogspot.com/

------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti